zomer

Plantsoennieuws

Op zaterdag 27 juni 2015 is er weer het traditionele, ouderwets gezellige volleybaltoernooi in het Noorderplantsoen. Bel je vrienden, buren, formeer een team en schrijf je zo snel mogelijk in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lukt het niet om een sluitend team bij elkaar te krijgen? Geen nood, je kunt je ook individueel of met een klein groepje opgeven. Wel moeten er altijd twee dames in het veld staan, maar dit is al jaren zo! Het inschrijfgeld is ook al jaren niet veranderd en is € 24 per team.

Praktische informatie
Het Noorderplantsoenvolleybaltoernooi is een toernooi voor gemengde teams. Dit houdt in dat er per team van zes spelers minimaal twee dames opgesteld moeten worden. Per team mogen maximaal twee spelers meedoen die jonger zijn dan 16 jaar. Het toernooi vindt plaats op de zonneweide van het Noorderplantsoen aan de Oranjesingel. Iedereen doet onder eigen verantwoordelijkheid mee. Er wordt gespeeld 09.30 – 17.00 uur. Ieder team moet zich uiterlijk voor 09.15 uur melden bij de wedstrijdleiding en het inschrijfgeld van €24,- betalen. Van elk team wordt verwacht dat iemand om 08.30 aanwezig is om de velden te helpen opbouwen.

Nieuw dit jaar
Op woensdag 17 en 24 juni zetten wij netten neer in het plantsoen zodat er alvast geoefend kan worden. Deze staan er vanaf 19.00 uur. Op dit ogenblik hebben zich 10 teams ingeschreven, te weten:

  1. De Grote Beren
  2. EC Laan doet weer mee
  3. Boemerang
  4. Grunners
  5. Copyright!
  6. Don Bertoos
  7. de Plantenzoeners
  8. 50 tintenvolleybal
  9. Team Berggeit
  10. Wilhelmientje

Mocht je team er niet bij staan, geef je dan zo snel mogelijk op. We hebben minimaal nog twee teams nodig! Voor verdere vragen, mail of bel (050 - 5 414 592).

Vriendelijke groet,

namens de organisatie van NPVT, het mooiste volleybaltoernooi in het Noorderplantsoen,
Corrie

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt