zomer

Plantsoennieuws

Om grote en middelgrote evenementen evenwichtig te spreiden over de meest geschikte locaties in de stad werkt de gemeente met profielen van een 12-tal evenemententerreinen. Het Noorderplantsoen is daar een van. De informatie in de profielen is bedoeld voor de organisatoren van de evenementen en de inwoners van de gemeente. Een profiel geeft een overzicht van de mogelijkheden van de locatie en richtlijnen voor het gebruik. De profielen maken onderdeel uit van het nieuwe strategisch evenementenbeleid van de gemeente.

 

Het concept profiel voor het Noorderplantsoen ligt tot 30 oktober ter inzage bij de gemeente en is HIER online te vinden. Bewonersorganisaties en betrokken ondernemers worden door de gemeente uitgenodigd voor mondelinge inspraak. Op donderdags 23 oktober vindt van 19:30 tot 21:30 uur een openbare inspraakavond plaats aan het Ged. Zuidediep 98.

Neem voor meer informatie contact op met bestuurslid Piet van Olst, tevens lid van de Parkcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bestuur Buurtvereniging Noorderplantsoen

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt