zomer

Plantsoennieuws

Zaterdag 10 oktober organiseren Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee corona volente de najaarsschoonmaak in het Noorderplantsoen. Corona volente: we volgen (allemaal) natuurlijk de berichten hierover en we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen iedereen zoveel mogelijk om één of twee eigen vuilniszakken, handschoenen en grijper mee te nemen (maar zorgen er zelf ook voor). We hopen het natuurlijk niet, maar er is uiteraard een kans dat we de schoonmaak net als in het voorjaar moeten afblazen. Maar als het door kan gaan, dan geldt zoals altijd:

Iedereen is van harte welkom om zoveel mogelijk rotzooi uit het plantsoen op te ruimen. Nuttig en mooi werk om te doen en nog gezellig ook. Het resultaat is direct zichtbaar. Met vooraf weer wat wetenswaardigheden verteld door buurtgenoot en ecoloog Jan Doevendans (onder het gebruikelijke voorbehoud).

Iedereen die mee wil helpen, is vanaf 10u45 welkom bij restaurant Zondag. Tineke, Tonny, Ronald en vooral restaurant Zondag zorgen voor iets te drinken, een plakje cake, zakken, grijpers en handschoenen. Om 12u30 houden we er weer mee op, maar je mag natuurlijk ook eerder stoppen.
 
 
 Bron en foto: Ronald Kaateeschoonmaak 600 x 450

sponsor

Groenste Buurt

Logo groenste buurt NW