zomer

Buurtnieuws

g100Beste buurtgenoten,

 Graag nodig ik jullie uit om deel te nemen aan de vervolgbijeenkomst van de G100 Oranjewijk. Op 29 september j.l. hebben we een G100 bijeenkomst gehad met ingelote bewoners en daar zijn 9 top-ideeën uitgekomen waar bewoners (met (financiële) hulp van de gemeente) mee aan de slag gaan.

We hebben alweer een vervolgbijeenkomst georganiseerd, waarbij de verschillende ideeën-groepen bij elkaar komen en andere bewoners uit de Oranjewijk zich aan kunnen sluiten. Frank Brander uit de gemeente, met wie we contact hebben in op zoek naar personen, zoals ambtenaren, die hierbij hulp kunnen bieden. Ook hebben we b.v. de coöperatie ‘Groenste Buurt’ uitgenodigd; zij willen ook graag samenwerken met de G100 Oranjewijk. Samen, als buurt, willen we sterker komen te staan. Dit schept dus mogelijkheden en wellicht ook voor jullie? Er staat vast iets bij waar ook jullie warm voor kunnen lopen.  

De vervolgbijeenkomst is op woensdag 31 oktober van 20:00 tot 22:00u met inloop vanaf 19:30u. Onze website: https://g100-oranjewijk.nl/  

Mocht je willen komen, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via beantwoorden van deze mail.

 Josefien Harmsen (mede-organisator G100 Oranjewijk)

sponsor

Groenste Buurt

Logo groenste buurt NW