zomer

Buurtnieuws

banners vrijdag 06 600 x 263

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. We zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau, dus ook voor jou! Van 29 januari tot en met 11 februari organiseren we twee LABweken. Tijdens de LABweken kun je meedoen aan tal van kunstprojecten.

De eerste week staat in het teken van muziek. De tweede week staat in het teken van muziek, theater én beeldende kunst. Kijk voor een compleet overzicht van alle activiteiten op bijvrijdag.nl/LABweken.  

We hopen dat ook zoveel mogelijk inwoners van de Noorderplantsoenbuurt meedoen met onze LABweken. Het is een leuke manier om kennis te maken met VRIJDAG en andere amateurkunstenaars te ontmoeten. Dus maak je graag muziek, ben je creatief en heb je altijd al willen acteren, beeldhouwen of schilderen? Meld je aan en uit je kunst! Zo bieden we voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar Muziek Instap. Kinderen leren tijdens Muziek Instap niet alleen een instrument bespelen, maar ook samen muziek maken, presenteren en  nog  veel meer. Tijdens de LABweken kun je gratis kennismaken met Muziek Instap.

Jongeren die willen acteren kunnen gratis naar Just like the movies: Hoe vertaal je een filmscene naar het theater? Deelnemers en docent Yvonne van Ginneken maken en schrijven zelf een voorstelling op basis van verschillende filmscenes.

Doe je mee? Kijk op bijvrijdag.nl/LABweken, kies jouw project en uit je kunst!

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt