zomer

Buurtnieuws

Van 6 november tot 31 juli 2018 gaat firma Verkley ( kabels en leidingen) in opdracht van Enexis, waterbedrijf Groningen en de Gemeente werkzaamheden uitvoeren aan het energie( gas en electriciteit)- en waterleidingnet in de Oranjebuurt. Ook wordt de openbare verlichting vervangen. Het gaat om de volgende straten: Kerklaan, Louise Henriettestraat, Baanstraat, Selwerderstraat, Selwerderdwarsstraat, Koninginnelaan,Stadhouderslaan,Kloosterstraat, Kolfstraat, Verlengde Grachtstraat , Plantsoenstraat en Oranjesingel.

Op 24 oktober, van 19.00 uur tot 21.00 uur, wordt in het Buurtcentrum Oranjewijk, Prinsesseweg 44-1 een informatieavond georganiseerd. 

 

Opgave bij Geert Jan Rozenboom, via de mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) . Graag aantal personen, naam en adres doorgeven.Tevens worden "wijkstewards" gezocht, die als vrijwilliger de werkzaamheden observeren en eventuele problemen aan Verkley door kunnen geven. Zij fungeren als de"ogen en oren "van Verkley. Opgave ook bij dhr. Rozenboom. De uitvoerder is Sjors van Eeden : telefoon : 06 10033871, email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedere dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur is er de mogelijkheid om de directiekeet hoek Kerklaan/Stadhouderslaan te bezoeken als u vragen of problemen heeft.

De bewoners van het betreffende gebied hebben intussen een brief met informatie ontvangen.

LET OP : HET IN DE BRIEF VERMELDE TELEFOONNR. VAN GEERT JAN ROZEBOOM IS ONJUIST. OPGAVE ALLEEN VIA EMAIL.

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt