zomer

nielsOp woensdag 6 november heeft secretaris Niels Tempel namens de Groenste Buurt het Wijk Energie Plan Noorderplantsoenbuurt op ludieke wijze aan Philip Broeksma, wethouder energietransitie, overhandigd. Tempel sprak enkele woorden over de geschiedenis van de Groenste Buurt en vroeg aan de wethouder of er nu, gezien de bezuinigingen op het ontwikkelen van Wijk Energie Plannen, nog geld beschikbaar is voor de uitvoering van dit plan. Broeksma, die zeer verheugd was met dit eerste Wijk Energie Plan van de gemeente, kon melden dat er geld voor de uitvoering zal zijn. Hij was blij dat de uitvoering nu kon starten.

Het plan wordt met de buurtbewoners besproken tijdens de thema-avond van de Groenste Buurt op donderdag 14 november, aanvang 20.00 uur. Plaats: Pura Vida, Akkerstraat 97A, ingang De Studio.

Het Dagblad van het Noorden schonk in haar editie van 7 november uitgebreid aandacht aan het uitkomen van het plan en aan de behaalde resultaten en ambities van de Groenste Buurt. Lees NOG MEER op de gemeentelijke website.

sponsor

Groenste Buurt

Logo groenste buurt NW