zomer

Colofon

Redactie Buurtkrant Noorderplantsoen en buurtwebsite www.noorderplantsoen.nl
redactieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of mail de redactieleden persoonlijk:

Tanja de Haan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Léon Dirrix, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alfons Pot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bart Jongeling, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elles Veldhuis (ook vormgeving), iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Bestuur Buurtvereniging Noorderplantsoen
Voorzitter: Gerard van de Poll
Secretaris: Léon Dirrix
Penningmeester: Gerard van de Poll 
Leden: Han Dekker, Els Lugthart, Sietze Jan Boer, Jesse Koffeman
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres: Prinsesseweg 44-1, 9717 BK Groningen
Rekeningnummer: NL43 TRIO 0197 8988 58 

Werkgroep Noorderplantsoen
(groene onafhankelijke organisatie, aangesloten bij Milieufederatie Groningen)
Martijn Reneman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkcommissie
Rob van Vliet (voorzitter), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Donna Sleurink (ambtelijk secretaris), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Léon Dirrix (Noorderplantsoenbuurt), lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ans Meiners (Noorderplantsoenbuurt), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bastiaan van Houttum (Hortus/Ebbinge), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
A
thur Scheper (Oranjebuurt), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jans Oeben (gemeente Groningen), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toestemming
Alle teksten, foto's en ander materiaal op deze website zijn met toestemming van de auteur, fotograaf of rechthebbende geplaatst. Bij vragen of opmerkingen hieromtrent kunt u contact op nemen met de webredactie.

sponsor

Groenste Buurt

Logo groenste buurt NW