zomer


Honderd jaar geleden werden de eerste huizen van de Kloosterstraat gebouwd. Het jubileum zal uitbundig gevierd worden met een feest van en voor huidige en vroegere bewoners op zaterdag 14 mei 2011.

Hoogtepunt van de feestelijkheden is de onthulling van een nieuwe picknicktafel door Jannie Visscher, wethouder Welzijn en Zorg. De “Kloostertafel” is speciaal voor onze straat ontworpen door beeldend kunstenaar, meubelontwerper en buurman Jaap Thoenes.

De Feestcommissie is bezig met het samenstellen van een bruisend programma. Een aantal bewoners heeft al medewerking toegezegd. Wil je ook meedoen of heb je een idee voor een programmaonderdeel, geef je dan op bij Johan Tiemersma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er is al een flink bedrag bijeen geschraapt, we denken echter meer nodig te hebben. Wil je financieel steun bieden aan het tot stand komen van het straatfeest? Dan vragen we je om een bijdrage te storten op rekeningnummer 55 444 17 t.n.v. J.L. Tiemersma, onder vermelding van Kloosterstraat 100 jaar.

En ken je vroegere bewoners: nodig ze uit en vraag ze of ze anekdotes, beeldmateriaal, Kloosterstraatliedjes of iets anders hebben wat kan bijdragen aan het feest.

De Feestcommissie Kloosterstraat 100 jaar

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt