zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

neie kerstboomHij werd omgezaagd en gejat, de kerstboom van Lambik. Met lichtjes en al. Maar gelukkig, er zijn ook nog mensen die wél aan de kerstgedachte doen: Stadslab heeft Lambik een nei boompie gegeven.

„Wij vonden het zo vervelend dat iemand zo’n boom steelt van een lokaal bedrijf, dat we dachten: kunnen wij ze niet helpen?”, zegt Jesse. En laat Stadslab nou kerstbomen verkopen! „Dus wij hebben ze eigenlijk direct een nieuwe boom aangeboden. Vanmiddag hebben ze ‘m afgeleverd. En moet je bedrijfsleidster Loes zien stralen! Dinsdagochtend ontdekte zij dat de boom gejat was. Ken je zelf iemand die wel een kerstboompje kan gebruiken? Stadslab geeft nog meer bomen weg aan mensen die ‘m niet kunnen betalen. Daar schreven we dinsdag al dit stukje over. Mail eem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met gegevens en korte motivatie.

Tekst en foto: Lydia Boelens Sikkom