zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

De Buurtvereniging is benaderd door de gemeente Groningen om te kijken of in het Noorderplantsoen mogelijk ook ruimte is voor een speelplek voor kinderen met een beperking. Of, waar en hoe wil men uitzoeken, samen met een gespecialiseerd bureau. Vanuit het bestuur denken we dat het verstandig is dat een of meerdere bewoners met kinderen in dit proces meedenken. Vandaar dat deze oproep geplaatst wordt.
Wij hopen dat enkelen van onze bewoners zich aangesproken voelen en aanwezig willen zijn op een bijeenkomst komende week. Hier volgt meer informatie.

Samen met gemeente Groningen gaat OBB de komende tijd aan de slag met het ophalen van informatie, wensen, behoeften, ideeen voor een samenspeelplek in het Noorderplantsoen. Dit doen wij graag samen met onder andere mensen uit de buurt. We staan nu aan het begin van het proces en bij dit proces betrekken we graag zoveel mogelijk partijen.Vandaar deze uitnodiging om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst voor betrokken partijen (omgeving Noorderplantsoen, gemeente, samenspelen/inclusiviteit, etc.) om met elkaar kennis te maken, kennis te delen en de planning en het proces te bespreken. OBB is een onafhankelijk ontwerp en adviesbureau voor BOSS (Bewegen, Ontmoeten, Spelen en Sporten in de buitenruimte).

Eerste Kerngroepbijeenkomst  'SamenSpeelplek Noorderplantsoen Groningen'

Woensdagavond 7 september 2022  
Inloop vanaf 19:15 uur, Start bijeenkomst om 19:30 uur, verwachtte eindtijd rond 21:00 uur
Locatie: HET PALEIS GRONINGEN, adres: Boterdiep 111 (hoek Bloemsingel) te Groningen

Wil je aanwezig zijn, stuur dan een reactie per e-mail en geef aan wie je bent en of je alleen of met met meer. Dan kunnen we rekening houden met het aantal mensen. Stuur je e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of  Arjan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Tot 7 september! We vertellen dan heel graag meer over het project. Mocht je nieuwsgierig zijn wat SamenSpelen nou precies is, of hoe het komt dat ik het met twee hoofdletters schrijf...  …neem alvast een kijkje op de website van het SamenSpeelNetwerk (SSN): SamenSpeelNetwerk | Onbeperkt spelen. Of op onze website Jouw SamenSpeelBelofte concreet maken in 2022? - OBB speelruimtespecialisten (obb-ingenieurs.nl) voor meer informatie.  

 blob140621 beestenborg opening 61 800x533 crop 50 50 q80