zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

WhatsApp Image 2022 03 01 at 15.44.2710632Op dinsdagmiddag 1 maart jl overhandigde Supermarktmanager Koen Dunsbergen van de Coöp Kerklaan een cheque ter waarde van maar liefst €469,50 aan Henk Welp en Gerard v/d Poll van de Werkgroep Noorderstation. De opbrengst van deze statiegeldactie brengt de realisering van de plannen voor het Noorderstationsproject van de Werkgroep weer een stap dichterbij. Buurtgenoten die hieraan hebben gedoneerd  hartelijk bedankt.

Degenen die  meer over het project willen weten kunnen Zondagmiddag 27 maart a.s. in het buurthuis Oranjewijk van 16.30 uur - 17.30 uur terecht tijdens het Oplooppodium waar de Werkgroep een PowerPoint presentatie over de historie van he Noorderstation en haar Projectplan over het voetlicht zal brengen.

 

Bron en foto: Werkgroep Noorderstation