zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

belastingdienst 890x500Vanaf 1 maart kunnen we weer belastingaangifte doen. Kunt u hier ook wel wat hulp bij gebruiken? De studenten van Wijk Inzet Jongeren en Studenten (WIJS) helpen u graag. Een afspraak maken kan nu al.  

 
Guillaume Maat, coördinator bij WIJS: “Het doen van belastingaangiften kan lastig zijn, maar door het samen te doen wordt het een stuk makkelijker. Wij geloven bij WIJS dat twee mensen meer weten dan een. Studenten van verschillende opleidingen zetten gedurende de spreekuren hun kennis in om de inwoners van Groningen te kunnen helpen.”
 
Elke donderdag
De belastingspreekuren vinden elke donderdag plaats in het Groninger Forum aan de Nieuwmarkt, in de Ruimte, Winkelcentrum Paddepoel en in het Floreshuis, Korrewegwijk. Maak hiervoor nu alvast een afspraak. Dit kan door te bellen naar 06 15 09 09 87.
 
Het belastingspreekuur is een samenwerking tussen Forum Groningen, WIJ Groningen en WIJS.