zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

mobiliteitsvisie groningen De afgelopen periode is er gewerkt aan een nieuwe mobiliteitsvisie voor de gemeente Groningen. U heeft eerder een reactie gegeven op de concept mobiliteitsvisie.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft de definitieve mobiliteitsvisie “Groningen Goed op Weg, naar een leefbare, schone en gezonde gemeente” nu vastgesteld en aan de gemeenteraad aangeboden ter besluitvorming. Op https://gemeente.groningen.nl/groningen-goed-op-weg kunt alle actuele documenten van de nieuwe mobiliteitsvisie vinden en downloaden waaronder een nota met alle inspraakreacties.

De gemeenteraad spreekt in december diverse keren over mobiliteitsvisie:

  • 8 december Inspraakmogelijkheid bij de gemeenteraad
  • 15 december Mening vormende vergadering gemeenteraad
  • 22 december Besluitvormende vergadering gemeenteraad

De exacte tijdstippen voor behandeling kunt u te zijner tijd vinden op: https://gemeenteraad.groningen.nl/. Wilt u eventueel inspreken bij de gemeenteraad dan kunt u contact opnemen met de griffie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bron: gemeente Groningen