zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

GGOW 4Wij hebben u als wijk-, bedrijven- of belangenverenigingen eerder geïnformeerd over de voortgang van de mobiliteitsvisie ‘Groningen Goed op Weg naar een leefbare, schone en gezonde gemeente’. Of u behoort tot de insprekers op de concept visie.

Wij hebben eerder gecommuniceerd dat de gemeenteraad naar verwachting in het najaar besluit over de definitieve mobiliteitsvisie. Door verschillende oorzaken, waaronder een te drukke raadsagenda, is er vertraging opgetreden. De gemeenteraad spreekt daarom niet in het najaar over de mobiliteitsvisie maar naar verwachting in december.

Zodra de definitieve stukken openbaar zijn, kunt u die vinden op en downloaden van https://gemeente.groningen.nl/groningen-goed-op-weg. Wij informeren u zodra ze erop staan.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u die altijd stellen via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: gemeente Groningen