zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

De online kaartverkoop voor festival Noorderzon gaat donderdag om 12.00 uur van start. Vanaf dat moment zijn er kaarten te koop voor het volledige internationale hoofdprogramma, en ook voor de voorstellingen uit het Society- en muziekprogramma. Daarna worden elke week meer programmaonderdelen bekend gemaakt, waarvoor dan ook direct de online verkoop start. 

Noorderzon 2019 Drone shot c Deon Prins 2Vervolgens is op 22 juli het complete programma op de website van het festival te vinden en zijn alle kaarten beschikbaar.

De 31e editie van Noorderzon vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 22 augustus. In het Noorderplantsoen en op verschillende locaties in de binnenstad van Groningen wordt dan op een veilige manier een kleiner maar herkenbaar Noorderzon gepresenteerd. In de komende weken wordt ook meer bekendgemaakt over de vorm van het festival.

Bron: Groninger Internet Courant