lente

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

Nog enkele dagen en dan zit 2020 er weer op. Een bewogen jaar waaraan we allemaal onze herinneringen hebben. Laten we optimistisch zijn en ervan uitgaan dat 2021 een jaar wordt waarin we meer bewegingsvrijheid krijgen en elkaar weer kunnen ontmoeten, omhelzen en knuffelen. 

Maar voor het zover is, alvast de aankondiging dat morgen op deze buurtsite uitgelegd wordt hoe je zondag 3 januari kunt deelnemen aan de digitale Nieuwjaarsborrel en quiz over onze buurt. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gehouden. Dus houd de site in de gaten in de komende dagen. 

En vergeet ook vooral niet vanaf morgen lekkere oliebollen te halen bij café de Bres. De eerste twee zijn gratis en beschikbaar gesteld door de buurtvereniging. Knip de bon uit de buurtkrant en lever deze in. 

Tot morgen
redactie en bestuur Buurtvereniging Noorderplantsoenbuurt. 

Affiche Nieuwjaarsborrel digitaal 2021 uitsnedeoliebollen zonder krenten.c81099a2