lente

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

PlantsoenschoonmaakZaterdag 10 oktober hebben we met een klein groepje van een man/vrouw of twaalf weer ons best gedaan om het plantsoen schoner achter te laten dan dat we het aantroffen. Vanwege corona en de coronamaatregelen hadden we dit keer geen persbericht verstuurd en vooral op het buurtkrantje, de website en de opgehangen posters vertrouwd. Dat werkte dus uitstekend (zo werd het niet te druk) zodat we op gepaste afstand van elkaar en de passanten aan de slag konden. Op een enkel kort buitje na was het prima weer en met de acht vuilniszakken die bij restaurant Zondag in de afvalcontainer verdwenen, was het inderdaad gelukt om het plantsoen schoner achter te laten.

Iedereen, niet in de laatste plaats de gemeente, en zeker ook Zondag voor de koffie en thee met wat lekkers weer hartelijk bedankt voor het meehelpen. We treffen elkaar hopelijk in goede gezondheid en coronavrij weer in het voorjaar.

Ronald Kaatee, mede namens Tineke en Tonny Evers