lente

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

nature walk groningen kleinOp zondag 25 oktober vindt de tweede editie van de Nature Walk Groningen plaats. Na een mooie eerste editie keert de volledig verzorgde wandeltocht terug met een vernieuwd parcours dwars door de prachtige natuur. 

Bij de Nature Walk Groningen kun je kiezen uit 2 routes van 20 km of 11 km. De routes lopen door het prachtige natuurgebied De Onlanden. Onderweg leer je de echte geheimen in de natuur kennen dankzij de Boswachters van Natuurmonumenten. Zij leren je te kijken door een groene natuurbril.

Safety first 
Uiteraard doen we er alles aan doen om de wandeltocht zo veilig mogelijk te laten verlopen. Om het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. Zo worden alle startbewijzen thuisgestuurd en starten alle wandelaars in kleinere toegewezen startwaves. Bekijk alle maatregelen op onze website.

Inschrijven is mogelijk tot en met 18 oktober
Omdat alle startbewijzen voorafgaand aan de Nature Walk Groningen worden thuisgestuurd is inschrijven mogelijk t/m zondag 18 oktober 23.59 uur. Tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. Wacht dus niet te lang en schrijf je in!

 

sfeeralbum site 51