zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

 "We hadden grote plannen om ideeën op te halen over hoe het in de toekomst verder moet met de mobiliteit van de stad en de dorpen", vertelt Alfred Kazemier, directeur
Stadsontwikkeling, gemeente Groningen. "Vanwege de coronacrisis hebben wij de startbijeenkomst van 14 mei jongstleden moeten schrappen evenals de daarop volgende bijeenkomsten. Maar we hebben niet stilgezeten." 

Op de webpagina gemeente.groningen.nl/groningen-goed-op-weg vindt u vanaf vandaag, 16 mei, een filmpje waarin wij oproepen zoveel mogelijk ideeën, suggesties en knelpunten met ons te delen over de toekomst van de Groningse mobiliteit Op deze webpagina vindt u ook meer informatie over de uitdagingen waar we voor staan. 

Mijn vraag aan u is: denkt u op afstand met ons mee?

U kunt uw ideeën, suggesties en gesignaleerde of verwachte knelpunten met ons delen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast onze hartelijke dank! 

Afbeelding mobiliteit grunn

 Bron: gemeente Groningen