zomer

Aan tafel bij je buren

Oergezellig: ‘Aan tafel bij je buren’ voorjaar 2016

DSCF8627

aantafelbijjeburen

Op zondag 17 april 2016 organiseerden we voor de derde keer ‘Aan tafel bij je buren’. Meer informatie lees je hieronder. Vorig jaar was, net als dit jaar, ook een succes! Het bleek een hartstikke leuke manier om andere buurtgenoten te ontmoeten!Dit jaar hadden we 5 koks, en meer dan 20 gasten!

Dit is dé kans om je superpannenkoeken, bijzondere stamppot of driegangendiner aan je buurtgenoten voor te schotelen. En succes gegarandeerd, want je tafelgenoten hebben gekozen om bij jou aan tafel te gaan. Dus huis-, tuin- & keukenkoks: jullie zijn uitgenodigd om voor buurtgenoten te koken. Het etentje vindt bij de kok thuis plaats. 

Voor de kok
Je bepaalt zelf wat je op het menu zet en hoeveel stoelen je aanbiedt. Desgewenst kan je een thema aan je maaltijd geven, bijvoorbeeld: Poëzie aan tafel, Just for Singles, Kinderpartijtje met video of Verrassings-menu-om-af-te-rekenen-met-de recepten-van-oma. Maak er muziek bij of wat je maar wilt. De prijs die je per persoon vraagt is eerlijk en baseer je op de ingrediënten.

Je menu of thema doorgeven kan vanaf nu door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zetten je menu dan op deze website.

Voor de gast Hieronder vind je de menu’s -of thema’s- en hoeveel stoelen er (nog) beschikbaar zijn. En wat de maaltijd kost. Reserveren kan door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dus check deze site regelmatig voor nieuwe menu’s!

Aangemelde koks:

==hier komt informatie over de koks==volgende editie april 2017==

Start en nazit in café de Bres

Wie alvast een beetje in de stemming wil komen kan vooraf met andere buurtgenoten borrelen in café De Bres. Lekker als je wat borrelhapjes (nootjes, olijven o.i.d.) meeneemt. Drankjes graag zelf afrekenen. Na ongeveer een uur worden de gasten aan hun gereserveerde tafel verwacht.

We hopen april 2017 weer op een enthousiaste groep koks en mee-eters en wensen je alvast veel kookplezier!

Hartelijke groeten,
Carla Veldhuis en Marieke Holtjer.

 

 

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt

Geveltuinen

geveltuinen

Aan tafel bij je buren

aantafelbijjeburen