zomer

Groenste Buurt

zonnepanelenHoe zorg je nu op een eenvoudige manier voor je eigen energie? Als je dak het toelaat zijn zonnepanelen een geweldige optie. Het rendement van een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van zes procent op een spaarrekening, aldus Groningen Woont Slim! Ga jij verdienen aan de zon? 

 

  

 

 

HOE LANG GAAN MIJN PANELEN MEE?
Wanneer je interesse hebt in zonnepanelen is het natuurlijk fijn om te weten hoelang je er plezier van kunt hebben. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de garantie en de plaatsing. Wil je precies weten hoe dat zit? Lees dan het artikel op de website van Groningen Woont Slim.

ZONNEPANELEN SLIM COMBINEREN
Wist je dat zonnepanelen slim kunt combineren met een warmtepomp? Een warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en zet die om in warmte voor je huis. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en is daarom perfect te combineren met een set zonnepanelen. En super duurzaam, met een warmtepomp vermindert je CO2 uitstoot tot 60%! Lees meer.

VRIJBLIJVEND ADVIES
Wil je graag een afspraak plannen met één van de adviseurs van GWS? Op de website kun je nu zelf een afspraak inplannen op een voor jouw geschikt tijdstip. GWS kan je dan voorzien van een vrijblijvend advies. Een afspraak inplannen.

Bron: Groningen Woont Slim

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt