zomer

Buurtnieuws

lentekriebels 2018 Dit jaar hebben we op twee verschillende middagen op twee verschillende plaatsen in de buurt schoonmaakacties onder het motto “Lentekriebels”

Op woensdag 11 april van 14.30 tot 16.30 uur   zijn ‘de jonge opruimers’ actief in:

Veldstraat, Zwarteweg, (Kleine) Bergstraat, Rijskampenstraat, ( Kleine) Grachtstraat,Tuinbouw(dwars)straat, Noorderdwarsstraat , Moesstraat, Kalverstraat. Vanaf 14.15 uur verzamelen in het speeltuintje Tuinbouwstraat/Kalverstraat. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op zaterdag 14 april van 14.30 – 16.30 uur   komen de bewoners van de Kerklaan, Baanstraat, Kolfstraat, Plantsoenstraat, Selwerderdwarsstraat, Verlengde Grachtstraat en Selwerderstraat en eventueel andere geïnteresseerden in actie. Om 14.30 uur verzamelen voor Selwerderstraat 10. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden kan ook via het antwoordstrookje van de rondgebrachte flyer. Heb je geen flyer ontvangen? Raadpleeg dan even een van de posters. 

Gewapend met grijpstokken en vuilniszakken ruimen we eerst het zwerfafval op, vegen waar nodig de straat en poten wellicht weer wat plantjes in geveltuinen en boomspiegels. Na afloop vieren we de schone buurt met een hapje en een drankje. 

Graag tot ziens op 11 en 14 april!

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt